Baneinfo

Vanding: Vi fik endelig regn, og det betyder, at vi har reduceret vandingen af greens til 3 x pr. nat. Vi har samtidigt intensiveret vandingen af tee-steder og Green2Green banen.

I den kommende periode, vil der blive foretaget udkrudtsbekæmpning. Vi vil selvfølgelig sprøjte med godkendte sprøjtemidler, og indenfor de tilladte mængder.

Der vi blive gødet på tee-stederne. Det kan give lidt mere snavsede sko end normalt, men behovet for gødskning er stort.

Hvis vi kan se en udsigt til et mere vedvarende dagsregn (min. 15 mm) vil vi også starte gødskning af fairways. Her er vi afhængige af hjælp fra oven, men så snart vi kan se, at den kommer, kører vi ud med gødningssprederen.

Finish’en på tee-stedet på hul 1 vil blive færdiggjort. Det betyder, at der vil blive sat buer op som afspærring af de berørte områder. Vi lukker ikke tee-stedet af, så tag venligst hensyn og træd ikke indenfor buerne.

I de kommender par uger, vil vi også vertikalskære/prikle de værste sorte pletter på greens. De vil herefter blive eftersået med krybende hvene og topdresset. Vi afspærrer ikke de nysåede arealer, så tag venligst hensyn.