GOLF & SUNDHED 2020

Birkemose Golf Club tilbyder patientforeningerne i Kolding dette sundhedstilbud i 2020 indeholdende Golf, Fitness og Sense.

Et vaskeægte slagtilbud

Et sundere liv med masser af frisk luft, nye bekendtskaber og en startpakke med et 4 ugers begynderforløb/introduktionsforløb med golfinstruktør i Birkemose Golf Club.
I samme periode deltager du også på et lukket fitnesshold med instruktør i Loop Fitness Kolding.
Desuden deltager du også i et infomøde omkring Sensekost, og mødet vil forestås af sensekonsulent og kostvejleder Ida Holm.

Denne fantastiske mulighed vil koste dig kun 0 kr. / ganske gratis

Holdet er for alle medlemmer af foreningerne samt deres pårørende,
Holdet vil være begrænset til 14 personer så skynd dig med din tilmelding via dette link: https://golfprock.onlinebooq.dk og vælg Holdtræning.

Golf 

Træningen starter op søndag den 5. april kl. 10:00-11:00.
De øvrige golf træningsdage er den 12, 19 og 26 april alle dage kl. 10:00-11:00.
Efterfølgende har du mulighed for selv at spille/træne frem til den 1. juni 2020
I perioden har du gratis golfudstyr, ubegrænset spil på vores green2green pay&play bane samt adgang til alle træningsfaciliteter.

LOOP Fitness

Træningen er enkel og effektiv, så tæller vi et utal af medlemmer, som bl.a. har stabiliseret deres blodsukker (diabetikere), har reduceret fedt – især mavefedtet, idet muskelmassen øges, og dermed intensiveres forbrændingen. Vi har mange medlemmer som aldrig havde troet de skulle sætte deres fødder i et fitnesscenter – de er nogle af vores mest trofaste medlemmer i dag, og har været medlemmer i årevis. Fordi de mærker resultaterne, og ikke mindst fordi de mærker hvad det gør hvis de IKKE kommer afsted – de store gevinster der er ved jævn styrketræning 2-3 gange ugentligt får medlemmerne til at være stabile – at hovedet samtidig kan koble af, og der er en hyggelig stemning i LOOP er kun en kæmpe fordel, og flere af vores medlemmer har skabt en stor venskabskreds som hygger sig sammen i centret flere gange om ugen, når de 24 minutter er omme.

Træningsdage vil være tirsdage fra 18:00-18:45 på datoerne 5,12,19 og 26. maj

Sense

Sense er et dansk system at spise efter. Det giver nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en god mæthed og mulighed for at opnå vægttab, hvis det er nødvendigt.

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset størrelse, alder og vægt. Sense er egnet til varige vægttab, men egner sig også godt til vægtvedligeholdelse.

Sense har udgivet bøger i samarbejde med Diabetesforeningen, vandt TV2’s ’En kur der du’r, og er lige nu med i 10-kampen, arrangeret af Kræftens Bekæmpelse. Desuden er grundbogen oversat til 12 sprog, så Sense breder sig også ud over landets grænser.

Ida Holm er Sense-vejleder, vanecoach og kogebogsforfatter, og har vægttabshold i Kolding. Hun vil give en introduktion til Sense den 5. april kl. 11.15. (efter golfundevisningen). 

Umiddelbart derefter tilbydes deltagerne en vejning med måling af fedtprocent, bodyage m.m. Den 26. april kommer Ida igen til en opfølgning på Sense, og en ny vejning og måling af fedtprocent til dem, som ønsker det.  

Golfspillere lever syv år længere end inaktive

Golfspillets positive indvirkning på helbredet i al almindelighed til at tage at føle på. Ifølge undersøgelsen fra DAMVAD Analytics bevæger golfspillere sig nemlig så meget på turen rundt på banen, at de i gennemsnit lever syv år længere, end hvis de var inaktive. 

Golf er for alle 

Undersøgelsen fra DAMVAD Analytics slår desuden fast med syvtommer søm, at golfsporten er for alle – i alle samfundslag: 

15 pct. af dem, der spiller golf, er nemlig ufaglærte, 23 pct. er erhvervsfagligt uddannede, 13 pct. har en kort videregående uddannelse, 30 pct. har en mellemlang videregående uddannelse og 16 pct. har en længere videregående uddannelse. Dermed gør undersøgelsen op med myten om, at golf er forbeholdt de øverste samfundslag. 

Carsten Klingenberg
Golfprofessionel
Birkemose Golf Club
ck@crkgolf.dk
+45 31 22 21 22