Forside 9 Klubben

Klubben

Birkemose Golf Club vil være Danmarks hyggeligste

Birkemose Golf Club ligger ca. 6 kilometer nordøst for Kolding – tæt på E45. Ud over 18 huls banen (par 70) i kuperet terræn og med en fantastisk udsigt, tilbyder klubben en 9-hullers pay-and-play bane, hvor alle er velkomne.


Adgangskravet til 18-hullers banen er hcp. 54

Birkemose Golf Club ligger ca. 6 kilometer nordøst for Kolding – tæt på E45. Ud over 18 huls banen (par 70) i kuperet terræn og med en fantastisk udsigt, tilbyder klubben en 9-hullers pay-and-play bane, hvor alle er velkomne.

Adgangskravet til 18-hullers banen er hcp. 54

Vedtægter
1. navn og hjemsted

Klubbens navn er Birkemose Golf Club. Klubben er stiftet den 20. september 2001.

Klubben har hjemsted i Kolding Kommune. Golfklubben skal være medlem af Dansk Golf Union (herefter DGU) under Danmarks Idræts-Forbund og er underlagt disses love og bestemmelser.

2. Formål

Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendska­bet til golfsporten samt søge samarbejde med andre golfklubber til fremme og fælles udøvelse af golf.

Klubben skal i henhold til samarbejdsaftale med Birkemose Golfcenter A/S, der giver klubben brugsret til golfanlæg, organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således at klubbens medlemmer kan udøve golfspillet under de bedst mulige forhold.

3. Medlemskab

Kun fysiske personer kan optages som medlemmer.

Klubben har minimum følgende medlemskategorier:

  1. Aktive juniorer (til og med det kalenderår, man fylder 18 år)
  2. Aktive ynglinge (til og med det kalenderår, man fylder 25 år)
  3. Aktive seniorer
  4. Passive uden spilleret

Bestyrelsen kan i overensstemmelse med DGU´s vedtægter og de af DGU fastsatte bestemmelser om optagelses- og medlemsvilkår fastsætte bestemmelser om udøvelsen af spilleret for medlemskategorierne, om andre medlemskategorier samt om konkrete tilbud for golfspillere.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde golfklubbens vedtægter og leve op til klubbens formålsbestemmelse.

4. Indmeldelse

Indmeldelse sker skriftligt til bestyrelsen. For medlemmer under 18 år skal indmeldelsen underskrives af forældre eller værge.

Bestyrelsen kan af kapacitetshensyn begrænse tilgangen af medlemmer. I så fald føres en tidsprioriteret vente-liste. Tilflyttere til Kolding Kommune, der er medlemmer af en klub under DGU og som har handicap under 48, er berettiget til optagelsen udenom venteliste. Tilsvarende er ægtefæller eller samlevende til medlemmer af klubben.

5. Udmeldelse

Medlemskab er bindende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse kan kun ske skriftligt senest den 31. december for det efterfølgende kalenderår.

Ændring i medlemskategori i nedadgående retning kan kun ske skriftligt senest den 31. december for det efterfølgende kalenderår. Ændring i medlemskategori i opadgående retning kan ske på hvilket som helst tidspunkt, mod betaling af differencen i medlemskontingent, forholdsvist.

6. Kontingent og indskud

Kontingent fastsættes af generalforsamlingen efter bestyrelsens indstilling.

Ved optagelse i klubben betaler medlemmer et af bestyrelsen fastsat indskud. De af medlemmerne betalte indskud tilbagebetales ikke ved ophør af medlemskab.

Juniorer betaler ikke indskud. Ved overgang fra junior til yngling betales 1/3 indskud og ved overgang fra yngling til voksen betales yderligere 2/3 indskud.

Kontingent forfalder til betaling den 1. april.

Seniormedlemmer med fuld spilleret kan ved skriftlig meddelelse til klubbens sekretariat senest den 1. december vælge at betale det følgende års kontingent i 2 rater, således at der pr. 1. januar betales halvdelen af det forrige års kontingent og pr. 1. juli betales den resterende halvdel samt eventuel vedtagen regulering af kontingentet.

7. Restance

Kontingentrestance ud over 1 måned fra forfaldsdatoen medfører inddragelse af spilleret og evt. efterfølgende eksklusion, med mindre bestyrelsen finder rimeligt grundlag til at dispensere herfra. Inddragelse af spilleret og eksklusion fritager ikke for pligten til betaling af kontingent.

Genoptagelse af medlemskab kan først ske, når hele restancen og evt. indskud er betalt af den ekskluderede.

Ved første og efterfølgende rykkerskrivelse tillægges gebyr iht. lovgivningens regler herom, ligesom restancer kan inddrives ved inkasso.

8. Ordinær generalforsamling

Klubbens øverste myndighed er generalforsamlingen.

Ordinær generalforsamling afholdes i Kolding Kommune hvert år inden udgangen af marts måned.

Indkaldelse skal ske ved elektronisk kommunikation (e-mail), annoncering i klubhus eller ved almindelig skrivelse med mindst 14 dages varsel med angivelse af dagsorden, indkomne forslag fra bestyrelsen og medlemmerne samt revideret regnskab.

Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal skriftligt være bestyrelsen i hænde senest 1. februar.

Alle foreningens medlemmer samt hvem bestyrelsen måtte indbyde har adgang til generalforsamling. Alle aktive medlemmer, som ikke er i kontingentrestance og som ifølge dansk lov er personligt myndige, har stemmeret med hver én stemme. Der kan kun stemmes ved personligt fremmøde.

9. Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende:

  1. Valg af dirigent
  2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse
  4. Forelæggelse af forslag til budget og medlemskontingenter
  5. Forslag fra bestyrelsen
  6. Forslag fra medlemmerne
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer jf. § 12
  8. Valg af suppleant til bestyrelsen jf. § 12
  9. Valg af ekstern revisor
  10. Eventuelt
10. Generalforsamlingens ledelse m.m.

Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt dirigent, der ikke er medlem af bestyrelsen.

Beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtagelse af vedtægtsændringer, at mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer stemmer for.

Afstemning skal foretages skriftligt, såfremt et stemmeberettiget medlem forlanger det.

Ved valg af bestyrelsesmedlemmer og revisor jf. dagsordenens pkt. 7, 8 og 9 skal der i tilfælde af flere kandidater end ledige poster anvendes skriftlig afstemning efter følgende afstemningsmetode: Valg sker ved simpelt stemmeflertal og der stemmes for samtlige de ledige poster indenfor hver af dagsordenens pkt. 7, 8 og 9. Hvert stemmeberettiget medlem kan afgive én stemme. Ved stemmelighed og såfremt der stadig er ubesatte poster, skal omvalg mellem de kandidater, der har lige stemmetal, straks afholdes efter samme bestemmelse.

Der udfærdiges et referat over generalforsamlingens beslutninger. Referatet godkendes og underskrives af diri-genten.

11. Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen bestemmer det, eller når mindst 1/3 af de stemme-berettigede medlemmer fremsætter skriftlig begæring herom til bestyrelsen med angivelse af de forslag, der ønskes behandlet.

Den ekstraordinære generalforsamling skal afholdes inden 4 uger efter begæringens modtagelse og indkaldelse skal ske med mindst 8 dages varsel på samme måde som indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Beslutninger træffes som angivet i § 10.

Der udfærdiges et referat over den ekstraordinære generalforsamlingens beslutninger. Referatet godkendes og underskrives af dirigenten.

12. Bestyrelsens sammensætning

Bestyrelsen består af 5 medlemmer, som vælges for 2 år ad gangen, idet der årligt afgår 2 og 3 medlemmer efter anciennitet og således at 2 afgår i lige år og 3 i ulige år. Der vælges for et år ad gangen en suppleant til bestyrelsen. Genvalg kan finde sted.
Ethvert stemmeberettiget medlem, der ikke er ejer eller leder af Birkemose Golfcenter A/S, er valgbart til bestyrelsen.
Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, sekretær og kasserer, dog således, at et medlem kun kan varetage en post i bestyrelsen. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden.
I tilfælde af vakance i bestyrelsen supplerer bestyrelsen sig selv indtil næste generalforsam­ling.

13. Bestyrelsens kompetence

Bestyrelsen har den daglige ledelse af klubben og træffer med bindende virkning beslutning i klubbens anliggender.

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af dens medlemmer er til stede.

Bestyrelsen træffer sine beslutninger ved simpelt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende.

Bestyrelsen fastsætter de bestemmelser, som findes nødvendige af hensyn til spillets afvikling og opretholdelse af orden inden for klubbens område.

Bestyrelsen nedsætter de udvalg, der efter bestyrelsens eller generalforsamlingens opfattelse er behov for, herunder baneudvalg, turneringsudvalg, handicapudvalg, eliteudvalg og begynderudvalg.

Bestyrelsen udpeger udvalgsformændene. Bestyrelsen skal godkende udvalgenes øvrige medlemmer.

Bestyrelsen fastsætter udvalgenes opgaver og kompetence og giver retningslinier for udvalgsarbejdet.

Over bestyrelsens forhandlinger føres en protokol.

Medlemmer, der opfylder betingelserne for medlemskab som aktiv junior, sikres medindflydelse i klubbens anlig-gender gennem et særligt udvalg til varetagelse af juniorernes interesse (juniorudvalget). Juniorerne har kun medindflydelse på områder, der vedrører juniorernes arbejde i klubben.

14. Tegning og hæftelse

Klubben tegnes af formanden eller næstformanden samt yderligere ét bestyrelsesmedlem.

Optagelse af lån samt køb, salg og pantsætning af fast ejendom kræver godkendelse af generalforsamlingen.

Bestyrelsen kan ansætte lønnet personale og meddele specialfuldmagter.

For de af bestyrelsen indgåede forpligtelser på klubbens vegne hæfter alene klubbens formue. 

15. Regnskab

Klubbens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december.

Det reviderede regnskab udsendes til samtlige medlemmer samtidig med indkaldelsen til den ordinære general-forsamling jf. § 8.

16. Særlige bestemmelser i relation til DGU

For golfspillet i klubben gælder de af The Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews fastsatte regler samt de af bestyrelsen med Dansk Golf Unions godkendelse fastsatte Lokale Regler.

Fastsættelse af medlemmernes handicap skal ske i henhold til Dansk Golf Unions handicapsystem, og tildeling af handicapslag i handicapturneringer og -matcher sker i henhold til det af DGU fastsatte slope-system.

Klubben respekterer DGU’s retningslinier  for DGU- og NGU introduktionskort.

17. Disciplinær straf

Opfylder et medlem ikke sine medlemsforpligtelser, kan bestyrelsen efter forudgående høring af medlemmet straffe vedkommende med advarsel, karantæne eller i gentagne eller grove tilfælde med inddragelse af spilleret eller eksklusion fra klubben.

Bestyrelsen kan midlertidigt inddrage et medlems spilleret eller medlemmet kan ekskluderes, såfremt vedkommende handler til skade for klubben.

Bestyrelsens afgørelse om eksklusion kan af medlemmet kræves forelagt og afgjort på førstkommende gene-ralforsamling. Indbringelse for generalforsamlingen har dog ikke opsættende virkning.

Alle afgørelser kan af medlemmet endvidere kræves indbragt for DGU´s Amatør- og Ordensudvalg inden 4 uger efter, at forholdet er begået eller at parten er blevet bekendt med den afgørelse, der indbringes for Amatør- og Ordensudvalget.

18. Opløsning

Bestemmelse om foreningens opløsning kan kun tages på en i dette øjemed særligt indkaldt ekstraordinær ge-neralforsamling.

Til beslutning om klubbens opløsning kræves, at mindst 2/3 af alle stemmeberettigede medlemmer er til stede, og at mindst 2/3 af de repræsenterede stemmeberettigede medlemmer stemmer for forslaget.

Såfremt 2/3 af de stemmeberettigede medlemmer ikke er repræsenteret på generalforsam­lingen, men forslaget dog er vedtaget af 2/3 af de repræsenterede stemmeberetti­gede medlemmer, skal bestyrelsen skriftligt med mindst 8 dages varsel indkalde til ny generalforsamling, der skal afholdes inden 4 uger efter den første gene-ralforsamling. Forslaget kan her vedtages af 2/3 af de repræsenterede stemmeberettigede medlem­mer, uanset disses antal.

I tilfælde af klubbens opløsning, vedtaget som beskrevet, træffer generalforsamlingen ved simpelt stemmeflertal bestemmelse om den nærmere fremgangsmåde ved opløsningen, herunder afviklingen af klubbens formue-forhold. Eventuelt overskud ved afviklingen tilfalder DGU.

Senest revideret og vedtaget på ordinær generalforsamling den 21. juni 2021.

Regler i klubben
Ordensregler

Birkemose Golf Club skal være et hyggeligt og rart sted at komme, både for medlemmer og vore gæster. Vi skal derfor henstille, at følgende retningslinjer efterleves:

 

  • Ret nedslagsmærker op på greens.
  • Læg opslået tørv på plads.
  • Riv i bunkerne og placer hele riven nede i bunkeren.
  • Hold spilletempo og luk hurtigere bolde igennem.
  • Banearbejdere har ubetinget fortrinsret.
  • Hunde i snor er tilladt.
  • Færdsel på privat ejendom uden for out of bounds-markeringerne (alle hvide pæle som omkranser banen), samt i slugten på hul 11 er forbudt.
  • Man skal være fyldt 18 år for at leje og køre buggy.
  • Der må ikke køres med golfbiler/buggys på Pay & Play-banen.
  • Greenfee-bagtag skal bæres synligt.
  • DGUs etiketteregler for opførsel på banen er gældende ligesom medlemmer skal omgå hinanden og personale på en god og respektfuld måde.
Overtrædelse af regler

Overtrædelse af ordensreglerne kan medføre disciplinær straf i henhold til vedtægterne.

Information om medlemskaber i Birkemose Golf Club

Kontingent

Fuldtids medlemskab

Inkl. alle medlemsfordele i fritspilsklubberne Nordic Golf Circle samt spil på Kellers Park Golf Club. M.m.

kr. 6.500,-*

Flex Plus.

Samme indhold som Flexmedlemskab. Inkl. 10 greenfee vouchers til 9 huller på 18 hullers banen.

kr. 3.000,-

Flex medlemskab

DGU kort F, samt fri brug af træningsfaciliteter samt pay & play bane

kr. 1650,-

Yndlinge medlemskab. (19 – 25 år)

kr. 3.200,-

Juniormedlemskab (12 år – 18 år)

kr. 1.300,-

Ung junior ( – 12 år)

kr. 500,-

*Nye fuldtidsmedlemmer betaler forholdsvis årskontingent efter indmeldelsestidspunkt.
Kontingentet reduceres med kr. 500,00 pr. måned fra 1. maj.

Tilvalg

Firkløver kort

Kun fuldtids medlemmer

kr. 900,-

Juniorskab

Gratis

Underskab med El

kr. 900,-

Underskab

kr. 700,-

Overskab

kr. 500,-

Bestyrelse

Jens Chr. Sørensen

Formand

Tlf: 26883310

Kim Lauridsen

Kasserer

Tlf: 42468130

Susanne Thuesen Lund

Sekretær

Tlf: 20658343

Erik Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 51163282

Michael Grønkjær

Næstformand

Tlf: 26449066

Camilla Zerlang Mølgaard

Suppleant

Tlf: 4520100848

Udvalg & klubber
Udvalg

Birkemose Golf Club’s udvalg er sammensat af frivillige ildsjæle der ønsker at yde en indsats for klubben.
De respektive udvalgsformænd udpeges i henhold til klubbens vedtægter af bestyrelsen. Herefter sammensætter udvalgene selv deres bestyrelser/arbejdsgrupper.

Skulle du have tid og lyst til, at bruge lidt tid på klubben, enten i en fast rutine eller ved ad hoc opgaver, så henvend dig på kontoret eller send venligst en E-mail: post@birkemosegolf.dk.

Klubber i klubben

I Birkemose Golf Club bestræber vi os på ikke at have for mange klubber i klubben. Vi ønsker at tilbyde alle klubbens medlemmer de samme betingelser for at booke tider. Vi har 4 større klubber i klubben samt onsdagsgolf. Informationer om disse kan ses her på siden.

Klubberne i klubben tager godt imod nye medlemmer og det eneste krav er at man er fuldtidsmedlem af Birkemose Golf Club.

Ansvarlighed – Verdensmåls facilitator

I Birkemose ønsker vi at være ansvarlige omkring bæredygtighed, klima og miljø. Vi har derfor en løbende proces med at foretage forbedrende i forhold til verdensmål og bærdygtighed.

Luk

I 2016 gennemførte Birkemose Golf Club en transformation fra en almen golfklub til også at være en facilitator indenfor Verdensmålsprojekter.

Birkemose Golf Club skulle gå forrest mod kursen for en mere bæredygtig verden. Vi kunne ikke gøre den store forskel globalt, men vi kan vel være med til at præge omverdenen. Dette kunne lade sig gøre med driftige ansatte, mange fantastiske frivillige, gode støttende samarbejdspartnere og ikke mindst medlemmernes konstante opbakning når ”det man plejede” skulle ændres.

FN`S Verdensmål skulle tænkes ind i alle parametre og dette betød, at alle områder skulle endevendes i og omkring golfklubben og i dag har Birkemose Golf Club en stor erfaring med hele den bæredygtige omstilling.

Eksempler på realiserede projekter:

  • I 2016 åbnede vi for at alle byens folkeskoler kunne benytte faciliteterne i skoletiden. Med den nye skolereform der blev dannet i 2024, ville området i Birkemose Golf Club være oplagt til alle læringsstile for folkeskoleelever. Golfklubben byggede en multibane, en motorisk legeplads samt en undervisningshytte. Alle skoler har lige siden 2016 kunne benytte faciliteterne gratis.
  • En nærliggende skole og børnehave har været medlemmer lige siden 2016, så alle elever kan benytte faciliteterne også udenfor skoletiden. Vi ville gøre noget for lokalsamfundet. Elever og børnehavebørnene deltager i golfklubbens naturprojekter, eksempelvis når der plantes træer. 
  • Siden 2016 har golfklubben faciliteret socialøkonomiske projekter. Sammen med golfklubbens ansatte og klubbens mange samarbejdspartnere er det lykkedes at få 61 personer (1. marts 2025) videre fra kontanthjælp til arbejdsmarkedet. Hvilket er en af landets mest succesfulde socialøkonomiske indsats.
  • El besparelse. Alle enheder blev testet, udskiftet eller repareret. Der er løbende investeret i nye og bæredygtige løsninger.
  • Oliefyr blev slukket i 2018 og varmeprojekt igangsat med overskudsvarme. Fra en nærliggende kyllingefarm gravede vi et 600 meter langt varmerør ned til golfklubben, og ca. 90% af klubbens lokaler opvarmes nu med overskudsvarme fra kyllingefarmen. Det varme vand, som vi låner fra kyllingefarmen, er ca. 85 – 90 grader varmt, varmetabet i rørene er 4 – 5 grader og vandet sendes retur ved ca. 40 grader. Dette er samtidig en økonomisk gevinst for golfklubben.
  • Siden 2017 har der ingen skraldespande været på banerne eller i lokalerne. Klubben har lige siden sorteret i 8 fraktioner og har en ansat til at overvåge sorteringen.
  • Der er lavet insektvolde, blomstermarker, overdrev, insektboer m.m. på golfbanerne. Der er også opsat nogle hundrede stære- og flagermuskasser.
  • Vi har selv besluttet at pesticider ikke er tilladte. Derfor vil man opleve mælkebøtter på golfbanerne i en periode. Dette er et spørgsmål om tilvænning, da dette ikke tidligere var velset på golfbaner. Dog ordnes det man har kaldt ukrudt manuelt, så kvaliteten på golfbanerne fortsat i er top.
  • Bæredygtige træningsbolde forefindes på driving-rangen hvor man træner. Alle golfbolde er genanvendelige bolde og vi sender gamle brugte bolde afsted til genanvendelse i EU.
  • Golfklubbens restaurant har megen fokus på madspild og producerer alt selv som er muligt.
  • Birkemose Golf Club har siden år 2023 udarbejdet CO2 regnskab i samarbejde med firmaet Verarca, hvor den samlede udledning måles. Her arbejdes der naturligvis på mindre udledninger. Klubben har altid fokus på reparationer og genbrug frem for indkøb.
  • Biodiversitetsrute er lavet, så gæster og golfspillere kan få informationer hele vejen rundt om naturen. Denne fortælling ændrer synspunkter på mange ting i naturen. Eks. lader vi døde træer stå af hensyn til dyr og insekter. Bliver man informeret om dyrelivet og naturens gang, vil man danne sig et andet indtryk af oplevelse ved at gå på banerne.
  • I 2025 er der opført et drivhus ved hul 1 og hul 18 på golfbanen. Formålet er at dyrke krydderurter og grønt til golfklubbens restaurant. Drivhuset er total CO2 fri, da alt vanding er overfladevand og returvarmen som er på vej tilbage til kyllingefarmen, løber igennem drivhuset.
  • Alt vanding på golfbanerne er med overfladevand og i 2025 vil der udvides, så alle arealer hvor golfspillere spiller golf på 18 huls banen kan vandes udelukkende med regnvand. Der er opført et større bassin og drænprojekter er gennemført igennem mange år for at tilføre megen vand.
  • Flere projekter er på vej.

Birkemose Golf Club rådgiver andre virksomheder og golfklubber, holder foredrag og mange gæster er på besøg i golfklubben for at høre mere om transformationen fra almen golfklub til en bæredygtig facilitator, hvor klubben samtidig har pådraget sig et stort fremtidigt ansvar. Dette forpligter og skal vedligeholdes, men også udvikles.

Hertil skal det understrejes at klubbens mange frivillige har ydet en ekstraordinær indsats. Denne indsats har været grobund for de mange projekter til stor glæde for mange i fremtiden.

Birkemose Golf Club har siden 2017 vundet mange priser indenfor ovenstående, hvilket vi er stolte over, men vi er motiveret af, at vi sammen går forrest og realiserer projekter til glæde og gavn for nogen.

Vil du høre mere, kan du kontakte klubbens bestyrelse eller manager.

 

Dine fordele som medlem

Klubbens historie

Fra gård til golfklub

Solen skinner fra en skyfri himmel. I horisonten kan man se golfspillere nyde omgivelserne, og puttinggreenen ved siden af caféens udendørsområde summer af liv. Allan Nielsen, som har været medlem af klubben siden starten, sidder her på terrassen og fortæller om klubbens historie.

Birkemose Golf Club blev stiftet den 20. september 2001. Gårdejer Søren Daugaard-Hansen, dannede sammen med den tidligere professionelle golfspiller Ole Eskildsen  Birkemose Golf Club. De første medlemmer blev indfanget via en annonce i den lokale avis. Det uimodståelige tilbud lød på, at de første 300 medlemmer af klubben ville få medlemskabet i resten af 2001 samt 2002 for 3500 kr. i alt, og så skulle de ikke betale indskud. For denne pris fik de en lille 9-hullers pay-and-play bane. D.v.s. der var kun 7 funktionelle huller, da græsset på de sidste 2 var skyllet væk. Først et år senere blev de første 9 huller af den store bane færdig, og i 2003 kom de sidste 9 huller til.

Uden frivillighed ingen klub

Frivillighed var fundamentet for at klubben kunne udvikle sig, og bl.a. blev den tidligere svinestald via frivillige hænder forvandlet til den rustikke og charmerende café, som i dag er omdrejningspunkt for klubben. Stadig i dag er frivillighed en vigtig del af klubbens dna, og dette er også medvirkende til, at ord som nærhed, fællesskab og intimitet kendetegner klubben.

Alle er velkomne

Claus Valter, som tidligere har været træner i klubben og i dag er Club Manager, fortæller at det er vigtigt, at alle føler sig velkomne. ”Vi er en klub med plads til alle” udtaler Manageren. Dette ses også rundt omkring i klubben, hvor man møder såvel habile golfspillere som nybegyndere, der først lige har taget deres første sving. Alle hilser på hinanden og nyder den uformelle atmosfære.

Allan Nielsen fortæller, at han og hans kone har været bidt af golf lige siden de startede i 2001. På nuværende tidspunkt spiller de flere runder golf hver uge og deltager ofte i turneringer. Allan og Anne Grethe har i alle årene været involveret i forskellige frivillige aktiviteter, og nu spiller deres 3 børnebørn på 7, 12 og 14 år golf hver tirsdag. ”I andre klubber kan det være svært at få en tid i weekenden – men her er det altid muligt”, fortæller Allan.
Når familien deltager i hjemlige turneringer er de ofte med til fællesspisning bagefter, for som Allan siger: ”Det er i forbindelse med turneringerne, at vi møder de nye medlemmer”.