LADIES Section

Ladies Section er en klub i klubben, en klub for piger/damer over 18 år

Reg.nr. 5470   Kontonr. 1444062

En klub, hvor der er mulighed for at spille med andre damer uanset hvilket handicap du spiller i.
En klub hvor vi hygger os, har det sjovt og går op i golfen med stor entusiasme.

Kontingent kr. 125 for hele 2020-sæsonen. Indbetales på ovennævnte kontonr. Derudover betales der kr. 20 pr. gang man spiller.

Vi spiller hver tirsdag i år først fra den 5. maj pga. corona-virus og indtil slutningen af september (22/9). Der bliver slået ud kl. 16.30 og efterfølgende spiller vi 18 hullers golf. Kan man af forskellige årsager ikke nå at være der kl. 16.30, er der mulighed for at spille 9 huller – her slås der ud kl. 17.30. Den 22/9 er det dog for alle kl. 17.00 og kun 9 huller greensome.

Husk at der skal afleveres scorekort senest 15 min. før tee-off (oftest vil de være udskrevet ud fra tilmeldingen). Tilmelding til dagens match foregår via golfbox.dk senest kl. 23.59 dagen før for alle spillere (både 9- og 18-huls spillere). Husk at det er via hjemmesiden golfbox.dk og ikke via app’en golfbox, du kan tilmelde dig. Gå ind under klubturneringer og find den pågældende uges tirsdagsmatch. Skulle der komme noget i vejen, så du alligevel ikke kan komme og spille, kan du sende en SMS til Jane på nr. 26 74 26 61, så snart du ved du vil blive forhindret.

Efter endt spil er der præmieoverrækkelser, og derefter spisning i cafeen for dem der har tilmeldt sig (tilmelding til spisning gøres i forbindelse med tilmelding via golfbox til at deltage i matchen). Dette er naturligvis først gældende når det atter bliver tilladt.

Dette ser vi som en vældig hyggelig afslutning på de 18 eller 9 hullers golf. Selvom man måske ikke skal spise med, vil vi opfordre alle til at blive siddende i cafeen og hygge/pleje det sociale samvær.

For det meste er spilleformen stableford, dog prøver vi også med nogle puttekonkurrencer, og derudover spiller vi greensome den sidste gang i sæsonen.

Dette er annonceret på vores matchkalender, som er tilgængelig dels på hjemmesiden, men også i klublokalet.

Vi har planlagt at tage på tur med LS en gang i 2020-sæsonen (lørdag den 22. august til Svendborg). Forårets tur har vi følt vi var nødt til at aflyse grundet den nuværende situation. Nærmere info følger direkte til medlemmerne.

Drømmerunden er igen i år planlagt de 4 af 6 datoer (26/5, 9/6, 30/6 og 11/8). De resterende 2 runder bestemmer det enkelte medlem selv hvornår skal afvikles – skal dog meldes ud ved aflevering af scorekort den pågældende tirsdag/skrive sig på listen inden man slår ud, at man ønsker at det skal tælle som en drømmerunde den dag.

Vel mødt i Ladies Section, vi vil glæde os til også at have dig som medlem.


Birkemose Golf Club

Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding
75 56 50 60