Medlem

Birkemose Golf Club i Kolding er en af landets hyggeligste golfklubber og dette vil vi fortsat være.
Dette opnår vi gennem en stor grad af medlemsinvolvering og socialt ansvar.
Vi vil og skal være, en klub for alle.
Vi skal gennem vort engagement skabe de bedst mulige rammer for, at dyrke golfspillet og de sociale relationer mellem medlemmer og gæster.

I Birkemose Golfclub er der mange frivillige involveret i klubbens arbejde. Frivilligt arbejde i klubben er til meget stor gavn for medlemmer, gæster samt ansatte.

Vi ønsker alt det bedste for vores medlemmer samt gæster.
I Birkemose Golfclub er alle velkomne. Klubbens frivillige begynderarbejde er en af landets bedste* og i klubben spiller alle golf sammen på tværs af alder og køn.
Golfklubben er etableret med mere end 750 medlemmer og der er altid plads til flere, uanset om man spiller golf i forvejen, eller er helt ny i golfsporten.
Restaurant Birkemose Golfclub er omdrejningspunktet i klubben. Derfor opfordrer vi, at man støtter op og bruger klubbens restaurant, som er åben for alle uanset om man spiller golf.

2 golfbaner for et kontingent.
Alle fuldgyldige medlemmer i Birkemose Golfclub kan spille gratis på Kellers Park Golf ved Brejning, Vejle.
Birkemose Golfclub er med i en aftale, hvor man for Dkk 800,- kan spille ubegrænset på følgende golfbaner: Brande Golfklub, Herning Golfklub, Åskov Golfklub, Give Golf Club, Dejbjerg Golf Club og Jelling Golfklub.

Vi ønsker alle vores medlemmer og gæster en rigtig god sæson og vi glæder os alle til hyggelige stunder i vores dejlige klub.

*Ifølge tilfredsmåling 2016.
VI VIL FORTSAT VÆRE EN AF LANDETS HYGGELIGSTE GOLFKLUB.

 

Birkemose Golf Club


Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding
75 56 50 60
post@birkemosegolf.dk