Golfshop

Proshoppen i Birkemose Golf Club, er i samarbejde med Golf Network Denmark. I proshoppen kan vi tilbyde dig at prøve en masse udstyr og du kan få inspiration til den nye sæsons tøjkollektion. Samarbejdet med Golf Network Danmark betyder, at vi kan tilbyde dig det allernyeste udstyr og en masse tilbudsvarer til favorable priser.

Claus Eliassen fra Golf Network Denmark udtaler:
”Jeg er glad for samarbejdet med Birkemose Golf Club, og Proshoppen I jeres dejlige golfklub.

Proshoppen er under Golf Network Denmark netværket. Det omfatter nu butikkerne i Birkemose Golf Club, Stensballegaard Golf Klub, Brande Pro Shop, Fittingstudie Sjælland og webshoppen: www.golfnetworkdenmark.dk.

Med Pro Carsten Klingenberg kompetencer og interesse i opmåling af udstyr og shopdrift, den daglige ledelse, samt bestyrelsens positive tilgang til projektet, er dette blevet til et perfekt match!

Sortimentet i Birkemose Golf Shop bliver med de førende mærker i alle kategorier, så der er noget for enhver smag. Se mere på webshoppen www.golfnetworkdenmark.dk.

Og husk at du støtter klubben økonomisk ved at handle på www.golfnetworkdenmark.dk
(skriv: ”Birkemose Golf Club” under kommentarer ved bestilling)

Vejledende åbningtider I sæsonen primo april – medio oktober

Shoppen har lukket 20 – 27 september (begge dage inkl.)

Mandag Kl. 13.00 – 16.00
Tirsdag Kl. 13.00 – 16.00
Onsdag Kl. 13.00 – 16.00
Torsdag Kl. 13.00 – 16.00
Fredag Lukket eller efter aftale
Lørdag Lukket eller efter aftale.
Søndag Lukket eller efter aftale

Shoppen kan have åbent udenfor de ovenstående tider da vores pro Carsten som oftest er tilstede alle ugens dage (fredage dog undtaget), og vil være at træffe i shoppen når der ikke undervises. Du vil desuden også møde Horst Niesobski i shoppen de fleste dage i  ugen.
Kontakt email : ck@crkgolf.dk

 


Birkemose Golf Club

Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding
75 56 50 60