Golfbutik

Proshoppen i Birkemose Golf Club, er i samarbejde med Golf Network Denmark. I proshoppen kan vi tilbyde dig at prøve en masse udstyr og du kan få inspiration til den nye sæsons tøjkollektion. Samarbejdet med Golf Network Danmark betyder, at vi kan tilbyde dig det allernyeste udstyr og en masse tilbudsvarer til favorable priser.

Claus Eliassen fra Golf Network Denmark udtaler:
”Jeg er glad for samarbejdet med Birkemose Golf Club, og Proshoppen I jeres dejlige golfklub.

Proshoppen er under Golf Network Denmark netværket. Det omfatter nu butikkerne i Birkemose Golf Club, Stensballegaard Golf Klub, Åskov Golf Klub, fittingcenter I Morsø Golf Klub og webshoppen: www.golfnetworkdenmark.dk.

Med Pro Carsten Klingenberg kompetencer og interesse i opmåling af udstyr og shopdrift, den daglige ledelse, samt bestyrelsens positive tilgang til projektet, er dette blevet til et perfekt match!

Sortimentet i Birkemose Golf Shop bliver med de førende mærker i alle kategorier, så der er noget for enhver smag. Se mere på webshoppen www.golfnetworkdenmark.dk.

Du har altid mulighed for at støtte klubben ved at handle på www.golfnetworkdenmark.dk
(husk at anføre ”Birkemose Golf Club” under kommentarer ved bestilling)

Vejledende åbningtider I sæsonen primo april – ultimo oktober

Mandag Kl. 13.00 – 16.00
Tirsdag Kl. 13.00 – 16.00
Onsdag Kl. 13.00 – 16.00
Torsdag Kl. 13.00 – 16.00
Fredag Lukket eller efter aftale
Lørdag Lukket eller efter aftale.
Søndag Lukket eller efter aftale

Shoppen vil have åbent udenfor de ovenstående tider da vores pro Carsten er tilstede alle ugens dage (fredage dog undtaget), og vil være at træffe i shoppen når der ikke undervises.

Kontakt email : ck@crkgolf.dk


Birkemose Golf Club

Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding
75 56 50 60