Priser og træning

Undervisning 2022
Herunder er et udvalg af de aktiviteter i 2022. Der vil forhåbentlig være noget for en hver smag, men har du ønsker af den ene eller anden slags, er du altid velkommen til at rette henvendelse. Når du begynder at melde dig til holdtræning, bestille individuelle lektioner, booke din golfrejse, vil jeg altid arbejde og tage udgangspunkt ud fra den enkeltes behov og ønsker. Devisen jeg underviser efter er: “golf på den enkle måde” og prøver at holde golfteknikken så simpel som muligt.
Husk at for hver dag du træner, kommer du 1 dag nærmere målet 🙂

Tidsbestilling
Du tilmelder dig lektioner, hold eller kurserne under fanen tidsbestilling eller på forsiden. Men måtte det drille, er du ALTID velkommen til at rette henvendelse til undertegnede på mobil, mail eller i klubben. Måske du har behov for at høre om hvilken trænings-opbygning der passer netop dig bedst? – så gi´et kald og jeg vil gøre mit for at være behjælpelig.

Klub + 36
Klub + 36 træning er til dig, der ønsker at blive en mere stabil golfspiller. Træningen foregår på hold, og vi holder teknikken let forståelig og simpel. Alle slagtyper vil blive berørt, og du vil få redskaber, der kan arbejdes videre med i haven og på golfbanen. På disse hold er der også god mulighed for at skabe nye golf-relationer.
Varighed: 1 time
Maks antal deltagere: 8 personer (minimum 3 personer for at holdet gennemføres)
Pris: Gratis for fuldtidsmedlemmer (men dit hcp. må ikke være under 36, og du må maks deltage 6 gange pr. sæson)

Individuelle lektioner
Dette er både for begyndere og øvede spillere, der ønsker at udvikle sit niveau, uanset hvilken slagtype det måtte være. Lektionerne kan bookes som 20 eller 40 min. lektioner. 20 min lektioner er gode til mindre justeringer eller opfølgning fra tidligere lektioner. Få evt. en kort gennemgang af dit sving med videoanalyse direkte på driving rangen.
Varighed: 20 min.
Antal deltagere: 1 person (ved 2 personer anbefales 40 min)
Pris: 175,- pr. person

Banelektion
Kom med proen ud på banen. Du vil få gode råd om “course management” og de mentale aspekter af spillet, samt tips og tricks til forskellige slagtyper etc. samt efterfølgende evaluering af dit spil med forslag til indsatsområder.
Varighed: 2 timer (7-9 huller)
Maks antal deltagere: 3 personer
Pris: kr. 900

Golfskole
Her har du muligheden for kontinuerligt at holde dit golfsving opdateret! I golfskolen vil vi hver 2. uge udvikle dit golfspil, hvilket er ensbetydende med, at vi eliminerer dine fejl. Du vil komme med i et socialt fælllesskab med andre, der også ønsker at forbedre sig. Alle slagtyper bliver belyst flere gange, og der vil være gennemgange af forskellige special-slag. På golfskolen kan du komme med ønsker på forskellige teknikker – disse kan helt sikkert imødekommes i forløbet.
Maks antal deltagere pr hold: 6 personer
Varighed: 1 time hver anden uge (april, maj, juni, august og september)
Pris: 900,- pr. sæson

Putte kursus
Ved dette kursus lærer du hvordan du bliver en bedre putter ved hjælp af forskellige teknikker. Du vil få enkle redskaber til bedre at kunne få den rigtige længde og retning på dine puts, hvilket er altafgørende for ikke at 3 putte.
Du vil få træningsøvelser der vil spare dig for mange slag, hvis der efterfølgende trænes på disse.
Varighed: 50 min.
Maks antal deltagere: 6 personer (minimum 3 personer for at holdet gennemføres)
Pris: 100,- pr. gang

Indspils kursus
Ved indspils kurset gennemgås både chip og pitch slagene med fokus på at arbejde hen imod et helt rent boldtræf og derved slå nærmere flaget. Der vil være individuelle justeringer, og vi vil arbejde med forskellige træningsøvelser, du vil kunne få glæde af på træningsbanen.
Varighed: 50 min.
Maks antal deltagere: 6 personer (minimum 3 personer for at holdet gennemføres)
Pris: 100,- pr. gang

Bunker kursus
Ved bunker kurset trænes på de specielle færdigheder der kræves for at kunne komme kontrolleret ud af bunkeren.
Der vil være individuelle justeringer, og vi vil arbejde med forskellige træningsøvelser, du vil kunne få glæde af på træningsbanen.
Varighed: 50 min.
Maks antal deltagere: 6 personer (minimum 3 personer for at holdet gennemføres)
Pris: 100,- pr. gang

Rejser
I samarbejde med Green2Green tilbyder jeg matchture med golfundervisning henover vintermånederne.
Der vil også komme andre spændende rejser der vil indeholde både kultur, vinsmagning mm.
Du kan se mere mere om mine tilbud på nedenstående link:

Golfrejser 2022

 

*Ved holdtræning vil varigheden være kortere, hvis holdet kun er halvt fyldt op. 


Birkemose Golf Club

Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding
75 56 50 60