Udvalg

Kære junior.

Hermed inviteres alle til træning i Birkemose Golf Club. Træning bliver en kombination af undervisning, konkurrencer og spil.

Træningen

Der er gratis træning for juniorer i Birkemose Golf Club.
Træningen foregår alle tirsdage fra 16.00-17.30 med opstart den 2. april 2024.
Ingen træning i juli måned. Opstart efter sommerferie er tirsdag den 15 august.

Træningen vil være delt i 3 forskellige elementer. Opvarmning samt undervisning i tekniske færdigheder, forskellige golflege samt banespil.

Formål

Det er sjovt at spille golf og spillet giver en masse relationer og meget mere.
Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til golfsporten samt søge samarbejde med andre golfklubber til fremme og fælles glæde ved golf.

Målsætning

Vi vil have så mange juniorer som muligt til at spille golf. Det skal være sjovt at spille golf i Birkemose Golf Club Det skal være trygt at spille golf i Birkemose golf Club.
Vi vil i juniorudvalget prøve at give juniorgolferne en så bred vifte af tilbud og muligheder, både golfmæssigt og via sociale arrangementer.
Der er altid voksne omkring juniorerne. Dels for at give tryghed, men mindst lige så meget for at være med til at skabe nogle sociale rammer, som de unge mennesker kan udfolde sig i.

I juniorudvalget vil vi:

Have et aktivt juniorudvalg som vil arbejde hårdt på at sikre opbakning fra frivillige, forældre og juniorerne selv til gavn for et aktivt golfliv.
Arbejde på at optimere træning og talentpleje, inden for de økonomiske rammer klubben har.
Så vidt muligt sikre at der er hjælpetrænere til stede til træning.
Have øje for det sociale.
Tilmed dig juniorudvalgets facebookgruppe, hvor vi primært vil informere om aktiviteter mm.
Klik på linket herunder 🙂

Skulle du have spørgsmål eller andet er du altid velkomme til at tage kontakt til vores manager Claus Valter eller Jakob og Steen fra juniorudvalget.

 

Jakob Aarhus
Kontakt: 26740778

Steen Hansen
Kontakt: 22386156